BIROU

Ce înseamnă plantele de interior pentru spatiul de birou ? Noi credem ca aspectel subtile oferite de plante depasesc un simplu rol estetic. Ne petrecem peste 80% din viata noastra in cladiri sau spatii inchise, ceea ce inseamna ca sanatatea noastra si bunastarea, e direct influentata de mediul in care activam. Asadar asupra profitabilitatii companiei dumneavoastra.
Contacteaza-ne la telefon:
0773 804540

sau scrie-ne pe
contact@artflora.ro.

Comanda rapid din stoc din
Magazinul nostru online
Cateva din
Proiectele noastre

Cum te putem ajuta?

Echipa noastra creează un mediu primitor si optimist pentru o impresie de durata si care sa stimuleze toate simțurile. Clientii si angajatii vostri se vor simti excelent. Atflora creeaza interioare in care oamenii adora sa munceasca, sa fie implicati si productivi.

Artflora proiecteaza, implementeaza si furnizeaza o gama larga de plante de interior si ghivece decorative – va punem la dispozitie un serviciu complet de peisagistica de interior si amenjare interioara.

Poti comanda direct online sau da-ne un telefon pentru consiliere profesionala gratuita. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin curier. In cazul in care nu avem pe stoc, vom face tot posibilul sa aprovizionam tot ce ai nevoie in 7-10 zile.

Contacteaza-ne la telefon 0771 113818 pentru o evaluare gratuita!

sau completeaza formularul:

Call Now Button