HORECA

Este o adevarata provocare sa oferi clientilor tai o experienta unica si memorabila de fiecare data. Echipa noastra are experienta si profesionalismul necesar transformarii interioarelor intr-o adevarata oaza de verdeata. Putem adapta solutiile la specificului fiecarui spatiu pentru a maximiza impactul.
Contacteaza-ne la telefon:
0773 804540

sau scrie-ne pe
contact@artflora.ro.

Comanda rapid din stoc din
Magazinul nostru online
Cateva din
Proiectele noastre

Cum te putem ajuta?

Intr-o piata extrem de competitiva, detaliile fac diferenta! Ambianta localului sau al hotelului este decisiva in luarea deciziei de revenire sau recomandare. Artflora va ajuta sa contruiti interioare memorabile si care transmit importanta clientilor care va calca pragul.

Artflora va ofera servicii complete de amenajare cu plante si design de interior pentru Hoteluri, Restaurante, Baruri, Cafenele si Terase executate cu grija si profesionalism.

Poti comanda direct online sau da-ne un telefon pentru consiliere profesionala gratuita. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin curier. In cazul in care nu avem pe stoc, vom face tot posibilul sa aprovizionam tot ce ai nevoie in 7-10 zile.

Contacteaza-ne la telefon 0773 804540 pentru o evaluare gratuita!

sau completeaza formularul:

Call Now Button