Muschi si licheni conservati vrac

CE SUNT LICHENII CONSERVATI? Plante stabilizate provenite din plante 100% naturale. Stabilizarea plantelor este un procedeu unic si ecologic care presupune inlocuirea sevei naturale cu nutrienti 100% bio-degradabili pentru a le conserva naturaletea, supletea, forma si culoarea pe o perioada de mai lunga fara nici un fel de intretinere.
Pentru spatiile unde nu exista conditii prielnice dezvoltarii plantelor naturale sau doriti reducerea timpului/costurilor de mentenanta si inlocuire, aveti alternativa instalarii panourilor din licheni urbani (stabilizati | conservati).
CE SUNT MUSCHII STABILIZATI? Este un muschi natural, in care seva a fost inlocuita cu un amestec ecologic astfel incat se păstrează postura naturală și flexibilitatea, precum și culoarea. In plus ei prezinta si alte avantaje: antifoneaza reducand simtitor zgomotul, asigura o atmosfera relaxanta si placuta in orice spatiu.
Panourile cu muschi pot fi integrate in orice spatiu din interiorul companiei (receptie, secretariat, sali de asteptare, sali de consiliu, birouri, show-room-uri, cabinete, holuri, bai), casei, salonului sau oricarui alt sediu, indiferent de domeniul de activitate al acestuia

CE VA OFERIM? tablouri vegetale de diferite dimensiuni si in diverse compozitii: tablouri licheni, panouri muschi plati, tablouri muschi bombat, tablouri cu plante conservate. La comanda putem realiza si diferite gradini verticale din plante conservate.
Poti alege din gama noastra variata de muschi si licheni conservati. Pentru usurinta am pregatit pentru tine cutii de licheni vrac in diferite combinatii de culori standard sau poti sa iti alegi tu propria combinatie.
Amenajam complet diferite spatii pe baza proiectului clientului sau va propunem un concept integrat de decor cu licheni urbani si muschi stabilizati.

Filtrare dupa pret
Categorie
1
34
Culoare
1
1
3
5
1
7
3
6
3
2
2
1
4
6
7
10
3
Amblare
32
24
Material
28

Afișez 1–15 din 34 de rezultate

Call Now Button