DE CE PLANTE ARTIFICIALE

Pentru spatiile unde nu exista conditii prielnice dezvoltarii plantelor naturale sau doriti reducerea timpului sau a costurilor de mentenanta aveti alternativa instalarii gradinilor vertificale din plante si flori artificiale premium! Plantele noastre artificiale sunt replica fidela a plantelor naturale.
Contacteaza-ne la telefon:
0773 804540

sau scrie-ne pe
contact@artflora.ro.

Comanda rapid din stoc din
Magazinul nostru online
Cateva din
Proiectele noastre

Care sunt beneficiile?

Plantele noastre artificiale sunt produse cu grija, din materiale de cea mai buna calitate din matase/textil imprimat de pana la 12 ori. Instalarea lor este extrem de facila si este recomandata cu precadere in spatii improprii plantelor naturale. Mentenanta lor este redusa, necesitand doar o usoara desprafuire ocazionala. Instalarea lor in spatiile medicale (spitale, clinici, cabinete stomatologice etc) elimina orice risc asupra sanatatii angajatilor.

– Aspectul vizual plăcut păstrat pentru perioade mai lungi de timp.

– Nu sunt expuse riscurilor de sezonalitate, disponibilitate și cost.

– Plante premium imită cu fidelitate crescută naturalul.

– Rezistenţa indelungată; nu implică existenţa unori costuri săptămnale.

– Elimină riscul alergiilor.

– Mentenanţă minima și riscuri reduse pentru evenimente neplăcute cauzate de prezenţa apei.

Echipa noastra are la activ nenumarate proiecte implementate si in curs de finalizare, de diferite dimensiuni si bugete. Amenajari receptii si holuri, amenajari cladiri comerciale si birouri, amenajari spatii medicale, amenajarea tavanelor, amenajari pereti – gasim o solutie pentru orice nevoie. Pentru inspiratie vezi portofoliul nostru.

Artflora va ofera servicii complete de design si amenajare cu plante si copaci artificiali pentru Hoteluri, Restaurante, Baruri, Cafenele,Terase, Cladiri de birouri, Spatii Comerciale, Magazine, Showroom-uri, Spitale si clinici private, Spa-uri, Piscine si Centre Wellness, Spatii Rezidentiale si Case Particulare – executate cu grija si profesionalism.

Poti comanda direct online sau da-ne un telefon pentru consiliere profesionala gratuita. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin curier. In cazul in care nu avem pe stoc, vom face tot posibilul sa aprovizionam tot ce ai nevoie in 7-10 zile.

Contacteaza-ne la telefon 0771 113818 pentru o evaluare gratuita!

sau completeaza formularul:

Call Now Button