Ficus copacel natural in ghiveci decorativ alb

449,00 lei

❤ NOU! Economisesti bani si timp cu PACHETUL PROMO PLANTE NATURALE PREMIUM!
Cel mai bun pret pe plante naturale de camera, plante office si ghivece decorative!


Pachetul contine:
– planta naturala Ficus Benjamina/Moclame cu o inaltime intre 90-120 cm,
– ghiveci decorativ alb mat inalt cu insert detasabil negru, inaltime 57cm, diametru 30cm, material PVC rezistent la inghet si razele UV
– mini kit de plantare: hidrogranule cu rol de absorbtie a excesului de apa (se astern pe fundul ghiveciului), scoarta naturala cu rol decorativ si nutritiv (se asterne deasupra de pamant).


❗ Fiind un produs perisabil, si pentru ca ne dorim ca acesta sa ajunga in cele mai bune conditii la tine, te rugam sa faci plata prin transfer sau prin card. Iti solicitam acest lucru deoarece, fiind plante naturale, nu rezista in caz ca dintr-un motiv sau altul esti nevoit sa refuzi coletul.
❗ Coletele se vor expedia saptamanal de Luni pana Miercuri/Joi astfel incat sa ajunga la tine in maxim 24H si sa nu prinda zilele de weekend in depozitul curierului. Iti multumim pentru intelegere.


Ai o planta preferata si vrei sa o regasesti in acest PACHET PROMO? Nici o problema, da-ne un telefon si vom cauta cel mai bun pret pentru tine.
Furnizorii nostri ne stau la dispozitie cu o gama extrem de variata de plante naturale care abia asteapta cu camin iubitor!

 

Stoc epuizat

Descriere

Ficus copacel natural in ghiveci decorativ alb

Informații suplimentare

Dimensiune (h) cm

110, 140