Ghiveci Inteligent Cone basic rotund inalt ANTRACIT MAT D30

149,90 lei

Inaltime: 57 cm
Diametru: 30 cm
Material: plastic, sintetic
Amplasare: interior/exterior
Culoare: Antracit

Un ghiveci din material plastic de buna calitate, cu finisaj mat contemporan in culorile alb sau antracit. Amplasare in interior sau in exterior in locuri semi-umbrite.

Setul este compus din: ghiveci decorativ din material plastic + insert detasabil + set de auto-irigare (fara dop de scurgere).
Cum folosesti sistemul de auto-udare: după transvazare planta se va uda aproximativ 12 săptămâni ca de obicei, de sus. Urmatorul pas este sa umpleți rezervorul de apă complet. Dacă indicatorul de nivel al apei scade în următoarele 3 zile inseamna ca planta are radacinile suficient de dezvoltate pentru a se alimenta singură cu apă. Dacă nu, planta mai are nevoie de udare clasica pentru o perioda ceva mai lungă!


♥ CADOU MINI KIT DE PLANTARE! Pachetul cadou contine in cantitate ideala hidrogranule de argila si scoarta decorativa nutritiva! Hidrogranulele se vor asterne imediat peste suportul sistemului de udare. In continuare se va completa cu pamant. Se amplaseaza planta naturala. La suprafata solului se asterne scoarta cu rol decorativ si nutritiv.
Gata! Sa va bucurati in tihna de frumusetea Naturii!

Stoc epuizat

SKU: CONEANTM30I Categorie:

Descriere

Ghiveci inteligent Cone basic rotund inalt antracit D30

Un ghiveci din material plastic de buna calitate, cu finisaj mat contemporan in culorile alb sau antracit.
Contine insert de culoarea neagra detasabil pentru usurinta plantare.
Amplasare in interior sau in exterior in locuri semi-umbrite.

Diametru: 30 cm
Inaltime: 57 cm