GRADINI VERTICALE

Gradinile Verticale reprezinta cel mai nou trend in materie de design si amenajari interioare. Pentru efectul lor deosebit, companiile prefera sa instaleze un panou luxuriant vertical 3D in locul altor solutii. Limitele creativitatii sunt nelimitate, acestea putand fi personalizate extrem de usor, transformand peretii in adevarate opere de arta.

Echipa noastra colaboreaza indeaproape cu dumneavoastra pentru gasirea celei mai bune solutii.

Contacteaza-ne la telefon:
0773 804540

sau scrie-ne pe
[email protected].

Comanda rapid din stoc din
Magazinul nostru online
Cateva din
Proiectele noastre

Cum te putem ajuta?

Artflora furnizeaza si implementeaza diferite tipuri de Gradini Verticale Decorative potrivite pentru orice spatiu. Echipa noastra are la activ nenumarate proiecte implementate si in curs de finalizare, de diferite dimensiuni si bugete. Amenajari receptii si holuri, amenajari cladiri comerciale si birouri, amenajari spatii medicale, amenajarea tavanelor, amenajari pereti – gasim o solutie pentru orice nevoie. Pentru inspiratie vezi portofoliul nostru.

Poti comanda direct online sau da-ne un telefon pentru consiliere profesionala gratuita. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin curier. In cazul in care nu avem pe stoc, vom face tot posibilul sa aprovizionam tot ce ai nevoie in 7-10 zile.

Contacteaza-ne la telefon 0773 804540 pentru o evaluare gratuita!

sau completeaza formularul:

Call Now Button