Comanda minima 100 RON! | Cost transport 21.0 RON

Transport GRATUIT la comenzi de peste 300 lei!

Transp. GRATUIT la 300 lei!
Comanda min. 100 lei!

Blog

Ce decoratiuni putem crea cu ajutorul lichenilor conservati?

Lichenii stabilizati (licheni conservati) se preteaza pentru o multitudine de decoratiuni florale. Decoratiunile cu licheni stabilizati sunt noul trend in materie de design interior si de designt floral. Fiind deja conservati printr-un procedeu non-toxic, inseamna ca nu au nevoie de apa sau de caldura, nu necesita mentenanta si tinuti in conditii de umiditate medie (40%-70%) acestia rezista pentru multi ani. 

Pigmentii folositi asigura o larga paleta coloristica, astfel incat sa ii poti folosi in nenumarate combinatii si sa ii asortezi oricarei incaperi. Poti vedea aici paleta de culori disponibila pe site.

decoratiuni cu licheni

Cat costa o cutie de Lichenidecorativi stabilizati?

Depinde de gramaj si de tipul lor: cei standard la 500g costa 59,90 lei iar cei premium Canopy sunt 69,00 lei. Cei standard nu sunt curatati si au radacina, iar cei premium sunt scurtati si partial curatati. Licheni stabilizati ieftini sunt cei ambalati la 4kg.

Cu lichenii se lucreaza foarte usor, in principu ei trebuie scurtati la dimensiunea dorita si curatati, iar apoi lipiti pe suprafata dorita. Poti folosi acest adeziv de lipit licheni pentru lucrari mai mari, iar pentru lucrari mai migaloase te sfatuim sa folosesti pistol cu silicon la cald.

Ce decoratiuni putem crea? Posibilitatile sunt nelimitate in functie de creativitatea si imaginatia fiecaruia.

Poti face de la pereti intregi vegetali cu licheni la panouri incastrate in mobila sau nise. Poti crea tablouri decorative  vegetale minunate utilizand atat licheni cat si alte materiale stabilizate: muschi plati, muschi bombati, plante conservate, trandafiri criogenati, plante si flori uscate decorative, ciupercute uscate, crengi si ramuri, pietricele, marmura, bucati de lemn sau scoarta.

Poti sa ii folosesti pentru a creea decoratiuni speciale pentru baie: oglinda cu rama din licheni, oglinda cu licheni, tablouri cu licheni etc.

Se pot folosi in crearea logo-urilor pentru companii sau a signalisticii pentru anumite incaperi.

Acasa poti incerca sa creezi copacei cu licheni stabilizati, boluri decorative cu licheni, poti umple rame foto cu licheni stabilizati, sau poti sa ii aplici pe diferite grafice printate. De Martisor poti bucura persoanele dragi cu Martisoare cu licheni lucrate cu drag chiar de tine. Alte decoratiuni pe care le poti incerca: ceasuri cu rama umpluta cu licheni, suporturi de chei cu licheni, globuri de Craciun cu licheni, aranjamente cu licheni.

Dupa ce prinzi ceva incredere poti trece la tablouri canvas cu licheni stabilizati, tablouri mari cu licheni si plante conservate, tablouri Copacul vietii cu licheni, talouri canvas Anotimpurile cu licheni si cate si mai cate.

 

Coș

Click AICI pentru un VOUCHER CADOU

Cont

Nu ai cont?

Magazin
0 items Coș
Contul meu
0 Favorite