Comanda minima 100 RON! | Cost transport 21.0 RON

Transport GRATUIT la comenzi de peste 300 lei!

Transp. GRATUIT la 300 lei!
Comanda min. 100 lei!

Termeni si Conditii

  • Plasarea unei comenzi confirma citirea si acceptarea acestor conditii.

Vanzator/Comerciant
Website-ul www.artflora.ro este operat de catre si este proprietatea SC BLUMIN SERV SRL, J12/2046/2015, C.U.I. RO34741130, cu sediul in Municipiul Cluj-Napoca, Calea Baciului nr.47,  Judet Cluj, wd phone darkTelefon: 0772 249963 wd envelope dark Email: contact(at)artflora.ro

Produse comercializate

Produsele afisate we wbsite-ul https://www.artflora.ro pot fi achizitionate de catre orice persoana fizica sau juridica in masura stocului disponibil.

Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA.

Plasare comanda

Comenzile se plaseaza exclusiv online pe site-ul nostru. In cazul in care din motive tehnice nu puteti plasa comanda direct, colegii nostri va pot ajuta prin e-mail la contact(at)artflora.ro sau telefonic la (+40) 772249963.

Comenzile plasate nu sunt considerate contracte incheiate sau oferte irevocabile. Stocul afisat nu creeaza obligatii in sarcina comerciantului. Comanda se considera ca avand forta unui contract incheiat in momentul in care se emite factura de vanzare-cumparare aferenta comenzii plasate. In cazul in care din diferite motive, comanda dvs nu va putea fi procesata din lipsa stocului (eroare de stoc afisat) veti fi contactat de catre noi cu propunere de inlocuire sau cu reconfirmarea datei de livrare.

Factura se emite conform comenzii si in baza informatiilor trecute in comanda. Pentru persoane juridice va rugam selectati optiunea “persoana juridica”!

Toate preturile afisate sunt in LEI si includ TVA.

Plata produselor se poate efectua dupa cum urmeaza:

  • numerar prin ramburs la livrare,
  • virament bancar, caz in care livrarea se face dupa primirea contravalorii in contul SC Blumin Serv SRL/sau conform intelegerii contractuale,
  • online cu card bancar prin procesatorul de plati Netopya Payments (https://netopia-payments.com).

Livrarea produselor se face prin transportator extern (curier)- inclusiv comenzile cu livrare locala Cluj-Napoca.

* Se percepe o taxa forfetara de 21 lei,  pentru orice comanda efectuata cu livrarea pe teritoriul Romaniei, cu exceptia perioadelor in care se indica clar si in mod neechivoc lipsa taxei de transport/alta suma.
* Se percepe o taxa de 4 lei reprezentand costuri operationale pentru comenzile cu valoarea mai mica de 150 lei.
* se percepe o taxa de 6.5 lei cost operational ambalare produse tip ghiveci.
* Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 299 lei (tva inclus).
* livrarile pe teritoriul altor tari membre UE au costuri de livrare specifice care se calculeaza in functie de greutatea coletului. Va rugam luati legatura pe email la contact@artflora.ro pentru mai multe detalii. 

Produsele se livreaza in 24/72H de la primirea comenzii daca sunt pe stoc sau in 7-10 zile calendaristice in cazul precomenzilor.
Dupa plasarea comenzii, vei fi notificat in momentul ridicarii coletului de catre curier.

ATENTIE! In cazul in care ambalajul coletului este deteriorat, este necesara verificarea produselor din colet in prezenta curierului, iar in cazul in care observati deteriorarea produselor este necesara completarea unui Proces Verbal de Dauna in prezenta curierului. Acest proces verbal este dovada culpei curierului. Copia acestui document se trimite pe adresa contact@artflora.ro impreuna cu numarul comenzii si poze ale produselor deteriorate, iar noi vom initia recuperarea contravalorii produselor de la firma de curierat, astfel incat sa fiti despagubiti sau vom inlocui produsele deteriorate fara costuri din partea dumneavoastra.

In caz ca ati bifat optiunea de Ridicare showroom, va rugam efectuati plata prin card sau transfer bancar inainte de a veni pentru ridicare. Produsele se pot ridica in aceeasi zi de la depozitul nostru situat in Cluj-Napoca, Calea Baciului nr.47, Hala nr.5, de Luni pana Vineri intre orele 9-16.30 (exceptand sarbatorile legale).

Documente: Toate coletele se trimit insotite de AWB curier si Factura fiscala. Acestea se gasesc in buzunarul auto-adeziv de pe cutia de transport. In caz ca ati omis documentele si nu le mai gasiti, va rugam trimiteti un email pe adresa contact@artflora.ro si va vom trimite in cel mai scurt timp factura electronica si sau orice alt document suplimentar aveti nevoie.

Politica de Retur

Plasarea unei comenzi confirma citirea si acceptarea acestor conditii.

Vanzatorul declara ca produsele sunt in conformitate cu descrierea din cadrul magazinului on-line. Vanzatorul raspunde pentru conformitatea produselor pana in momentul predarii acestora la transportator. Daca produsul a fost lezat in timpul transportului, cumparatorul trebuie sa faca dovada prin trimiterea de poze relevante in aceeasi zi cu primirea, poze insotite de o copie a documentului de livrare pe adresa contact@artflora.ro. In acest caz, cumparatorului ii vor fi rambursate sumele aferente achizitiei.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon,etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OUG 34/2014. In cazul persoanelor juridice (acestea neavand calitatea de „consumator” conform legislatiei in vigoare) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul si/sau inlocuirea produselor comandate.

Imaginile produselor de pe site sunt conforme cu realitatea si sunt cu titlu de prezentare. Nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de optimizare al fotografiilor sau a setărilor monitorului. Vanzatorul declara ca produsele sunt in conformitate cu descrierea din cadrul magazinului on-line. Vanzatorul raspunde pentru conformitatea produselor pana in momentul predarii acestora la transportator. Daca produsul a fost lezat in timpul transportului, cumparatorul trebuie sa faca dovada prin trimiterea de poze relevante insotite de procesul verbal de dauna in maxim 2 zile de la primire, pe adresa contact@artflora.ro. In acest caz, cumparatorului ii vor fi rambursate sumele aferente achizitiei.

Consumatorul are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon,etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OUG 34/2014.

Returul este acceptat in urmatoarele conditii: produsele trebuie sa fie nedeteriorate, sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa fie insotite de documentele insotitoare, sa aiba eticheta si ambalajul original. Returul se va efectua pe cheltuiala cumparatorului. Produsele care prezinta urma de folosinta excesiva, zgarieturi, loviri, produse incomplete nu pot fi acceptate pentru retur.

Nu se accepta denuntarea unilaterala, returul produselor considerate perisabile conform legislatiei in vigoare, pentru plante si copacei naturali, plante si licheni natural conservat respectiv a produselor pe comanda sau personalizate realizate conform specificatiilor cumparatorului!

Nu acceptam colete trimise prin posta sau cu plata ramburs. Acestea vor fi refuzate si se vor intoarce la expeditor!

Dupa returnarea produsului, veti primi inapoi banii in termen de 30 zile calendaristice, doar daca se indeplineste conditiile de retur, expuse mai sus.
Blumin Serv SRL poate prelungi acest termen daca n-a intrat in posesia fizica a produsului. Rambursarea sumelor se va face in contul platitor prin virament bancar.

Clauze generale

SC Blumin Serv SRL isi rezerva dreptul de modifica continutul site-ului www.artflora.ro inclusiv a preturilor si a caracteristicilor tehnice a produselor, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Caracteristicile tehnice au valoare informativa, acestea nu au valoarea contractuala.

ATENTIE! Plantele conservate, stabilizate sau uscate sunt produse naturale, iar caracteristicile mentionate pe site-ul nostru au caracter exclusiv informativ. Asadar acestea nu au valoare contractuala.
RETINETI! Nu constituie neconformitate urmatoarele:

-variatiile de nuante in cazul aceluiasi produs sau in cazul produselor diferite sau de la lot la lot.
-variatiile de greutate de +/- 15% , acest aspect fiind considerat normal mai ales in cazul lichenilor si muschilor conservati si stabilizati. Aceasta variatie de greutate este direct legata de faptul ca aceste produse absorb umiditatea din atmosfera. la restabilirea umiditatii atmosferice greutatea revine la normal.
-lungimea produselor este variabila in functie de produs, caracteristicile expuse pe site au caracter aproximativ;
-marimea floretelor este variabila inclusiv in cazul lichenilor Canopy, aceasta depinde de lot si de modalitatea de crestere a produselor- sunt produse naturale recoltate din padure, nu exista o marime standard a floretelor care sa fie utilizata ca si etalon pentru neconformitate.
-lichenii nu sunt scurtati la o anumita dimensiune care sa poata fi utilizata ca si etalon pentru neconformitate.
-lichenii standard nu sunt curatati / lichenii Canopy nu sunt curatati total; in functie de lot pot avea un numar variabil de impuritati.
-lichenii standard/Canopy pot prezenta o parte din radacinile naturale de crestere, care poate avea culoarea mai inchisa/gri/maro. Acest aspect este considerat normal fiind produs natural si nu artificial.
-plantele uscate si stabilizate pot prezenta mici imperfectiuni prezente in mod natural in cazul plantelor naturale care sunt inerente si acceptate.
-in anumite circumstante (caldura si/sau umiditate crescuta) culoarea se poate transfera pe suprafetele cu care vine in contact.
– in timp culoarea se poate modifica usor(cu exceptie produselor marcate ca si UV) acestea nefiind tratate UV.

Coș

Click AICI pentru un VOUCHER CADOU

Cont

Nu ai cont?

Magazin
0 items Coș
Contul meu
0 Favorite