Termeni si Conditii

Plasarea unei comenzi confirma citirea si acceptarea acestor conditii.

Vanzator/Comerciant
Website-ul www.artflora.ro este operat de catre si este proprietatea SC BLUMIN SERV SRL, J12/2046/2015, C.U.I. RO34741130, cu sediul in Municipiul Cluj-Napoca, Str. Garii, Nr. 19,  Judet Cluj, tel : (+4) 773804540, e-mail: contact@artflora.ro

Produse comercializate

Produsele afisate we wbsite-ul www.artflora.ro pot fi achizitionate de catre orice persoana fizica sau juridica in masura stocului disponibil.

Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA.

Plasare comanda

Comenzile se pot plasa :

  • direct pe site prin crearea unui cont
  • prin e-mail la contact@artflora.ro
  • telefonic la (+4) 771 113 818

Comenzile plasate nu sunt considerate contracte incheiate sau oferte irevocabile. Stocul afisat nu creeaza obligatii in sarcina comerciantului. Comanda se considera ca avand forta unui contract incheiat in momentul in care se emite factura de vanzare-cumparare aferenta comenzii plasate. In cazul in care din diferite motive, comanda dvs nu va putea fi procesata din lipsa stocului (eroare de stoc afisat) veti fi contactat de catre noi cu propunere de inlocuire sau cu reconfirmarea datei de livrare.

Livrare si plata

Livrarea produselor se face prin transportator extern (curier). Se percepe o taxa forfetara de 19 lei (inclusive TVA) pentru orice comanda efectuata cu livrarea pe teritoriul Romaniei, cu exceptia perioadelor in care se indica clar si in mod neechivoc lipsa taxei de transport/alta suma. Produsele se livreaza in 24/48H de la primirea comenzii daca sunt pe stoc sau in 7-10 zile calendaristice in cazul precomenzilor.

Dupa plasarea comenzii, vezi fi notificat in momentul ridicarii coletului de catre curier.

Plata produselor se poate efectua dupa dum urmeaza:

  • ramburs la livrare,
  • virament bancar, caz in care livrarea se face dupa primirea contravalorii in contul SC Blumin Serv SRL/sau conform intelegerii contractuale,
  • *online prin card bancar (in curand)

Politica de Retur

Vanzatorul declara ca produsele sunt in conformitate cu descrierea din cadrul magazinului on-line. Vanzatorul raspunde pentru conformitatea produselor pana in momentul predarii acestora la transportator. Daca produsul a fost lezat in timpul transportului, cumparatorul trebuie sa faca dovada prin trimiterea de poze relevante in aceeasi zi cu primirea, poze insotite de o copie a documentului de livrare pe adresa contact@artflora.ro. In acest caz, cumparatorului ii vor fi rambursate sumele aferente achizitiei.

Consumatorul are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon,etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OUG 34/2014.

Returul este acceptat in urmatoarele conditii: produsele trebuie sa fie nedeteriorate, sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa fie insotite de documentele insotitoare, sa aiba eticheta si ambalajul original. Returul se va efectua pe cheltuiala cumparatorului. Produsele care prezinta urma de folosinta excesiva, zgarieturi, loviri, produse incomplete nu pot fi acceptate pentru retur.

Nu se accepta denuntarea unilaterala (returul) produselor perisabile (plante naturale) sau a produselor personalizate realizate conform specificatiilor cumparatorului!

Dupa returnarea produsului, veti primi inapoi banii in termen de 30 zile calendaristice, doar daca se indeplineste conditiile de retur, expuse mai sus.
Blumin Serv SRL poate prelungi acest termen daca n-a intrat in posesia fizica a produsului. Rambursarea sumelor se va face in contul platitor prin virament bancar.

Clauze generale

SC Blumin Serv SRL isi rezerva dreptul de modifica continutul site-ului www.artflora.ro inclusive a preturilor si a caracteristicilor tehnice a produselor, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. Caracteristicile tehnice au valoare informative, acestea nu au valoarea contractuala.