De la DESIGN la EXECUȚIE e doar un pas!

Proiectul tau de amenajare a fost realizat cu grija si profesionalism, mai departe ai nevoie de un partener de incredere care sa iti ofere cele mai bune solutii tehnice pentru implementare.

Echipa noastra cu o experienta vasta in executia proiectelor de amenjare cu plante verzi, plante coservate si plante artificiale va punem la dispozitie un serviciu complet de peisagistica si amenjarea de interior. Consiliere profesionala gratuita pentru orice proiect de mici sau mari dimensiuni.

Apeleaza la noi cu incredere!

AMENAJARI OFFICE

Ce înseamnă plantele de interior pentru spatiul de birou ? Noi credem ca aspectel subtile oferite de plante depasesc un simplu rol estetic. Ne petrecem peste 80% din viata noastra in cladiri sau spatii inchise, ceea ce inseamna ca sanatatea noastra si bunastarea, e direct influentata de mediul in care activam. Asadar asupra profitabilitatii companiei dumneavoastra.

Echipa noastra creează un mediu primitor si optimist pentru o impresie de durata si care sa stimuleze toate simțurile. Clientii si angajatii vostri se vor simti excelent. Atflora creeaza interioare in care oamenii adora sa munceasca, sa fie implicati si productivi.

AMENAJARI HORECA

Este o adevarata provocare sa oferi clientilor tai o experienta unica si memorabila de fiecare data. Echipa noastra are experienta si profesionalismul necesar transformarii interioarelor intr-o adevarata oaza de verdeata. Putem adapta solutiile la specificului fiecarui spatiu pentru a maximiza impactul.

Intr-o piata extrem de competitiva, detaliile fac diferenta! Ambianta localului sau al hotelului este decisiva in luarea deciziei de revenire sau recomandare. Artflora va ajuta sa contruiti interioare memorabile si care transmit importanta clientilor care va calca pragul.

AMENAJARI RETAIL

Artflora va ajuta sa oferiti fiecarui cumparator o experienta de neuitat prin marketing multi-senzorial. Adaugarea elementelor naturale/artificiale verzi in spatiul magazinului imbunatateste perceptia asupra brandului, creeaza conexiuni emotionale cu acesta si ofera o minuata experienta clientilor.

Profita de consilierea noastra profesionala! Va oferim serviciile premium de peisagistica de interior pentru retentia clientilor, mai mult timp petrecut de catre acestia in magazin si astfel un cos mediu valoric imbunatatit.