Comanda minima 100 RON! | Cost transport 21.0 RON

Transport GRATUIT la comenzi de peste 300 lei!

Transp. GRATUIT la 300 lei!
Comanda min. 100 lei!

Blog

In microclimatul de birou, conditiile nu sunt foarte prielnice dezvoltarii plantelor naturale.

Acestea sunt amplasate in locatii pe motive functionale (despartitoare sau cu rol de mascare etc) sau estetice care de cele mai multe ori nu sunt favorabile plantelor.

De multe ori plantele sufera din cauza lipsei luminii sau dimpotriva a instalarii lor langa pereti de sticla chiar cu orientare sudica si deci a unei prea intense surse de lumina, sub fantele de aerisire/aer conditionat, langa dozatoarele de apa unde devarsarea repetata a resturilor de apa din pahare duce la o supra-udare.

Noi iti recomandam intodeauna sa te consulti cu un specialist cu experienta in acest climat de birou/office/hotel etc ca sa fii sigur ca plantele achizitionate au cele mai bune sanse de dezvoltare armonioasa. Echipa noastra are sute de metri liniari (trimitere la portofoliu) de plante naturale amplasate in cladirile de birouri, iar plantele si copacii nostri provin direct din pepinierele crescatorilor. Suntem experti in peisagistica de interior si amenajari de interior cu plante naturale.

Atentie! Plantele naturale sunt plante care cresc mai mult sau mai putin in functie de specie si de conditii. Daca vrei sa te bucuri la maxim de plantele tale, trebuie sa iei in considerare faptul ca periodic vor avea nevoie de putin ajutor: fertilizare, taiere, rarire, toaletare, replantare etc. Poti apela cu incredere la serviciile noastre de mentenanta!

Oferta noastra contine multe plante care sunt suficient de rezistente, si cu putin ajutor se vor dezvolta armonios in biroul tau. Consultantii nostri te vor ajuta sa gasesti cele mai bune variante de plante, cu cele mai mici costuri de mentenanta.

Zamioculcas

Este o planta foarte populara, care rezista o eternitate, chiar si cand uiti sa o uzi sau are foarte putina lumina. Frunzele verde inchis lucioase iti indica faptul ca se comporta aproape ca si o planta suculenta inmagazinand apa si folosind-o cand are nevoie.

ZAMIOCULCAS
DRACAENA

Dracaena

Este o planta populara, care te incanta cu foliajul sau verde sau variegat bicolor. Atentie, are nevoie de putina apa, defapt cele mai multe probleme apar atunci cand planta este supra-udata!

Epipremnum

Este o planta cu adevarat rezistenta pe care o poti atarna, poti sa o folosesti ca si despartitoare de spatiu, sau poti sa o amplasezi de sine statatoare cu ajutorul unui suport din coaja de bambus.

EPIPREMNUM MOSS STICK
MONSTERA 1

Monstera

Este o planta frumoasa, cu frunzele in forma de inima, care tolereaza si putina nepasare. Este o planta spectaculoasa care va deveni vedeta incaperii mai ales la maturitate cand va incepe sa isi dezvolte sistemul de liane.

Coș

Click AICI pentru un VOUCHER CADOU

Cont

Nu ai cont?

Magazin
0 items Coș
Contul meu
0 Favorite