Comanda minima 100 RON! | Cost transport 21.0 RON

Transport GRATUIT la comenzi de peste 300 lei!

Transp. GRATUIT la 300 lei!
Comanda min. 100 lei!

Politica de Retur

Plasarea unei comenzi confirma citirea si acceptarea acestor conditii.

Vanzatorul declara ca produsele sunt in conformitate cu descrierea din cadrul magazinului on-line. Vanzatorul raspunde pentru conformitatea produselor pana in momentul predarii acestora la transportator. Daca produsul a fost lezat in timpul transportului, cumparatorul trebuie sa faca dovada prin trimiterea de poze relevante in aceeasi zi cu primirea, poze insotite de o copie a documentului de livrare pe adresa contact@artflora.ro. In acest caz, cumparatorului ii vor fi rambursate sumele aferente achizitiei.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon,etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OUG 34/2014. In cazul persoanelor juridice (acestea neavand calitatea de “consumator” conform legislatiei in vigoare) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul si/sau inlocuirea produselor comandate.

Returul este acceptat in urmatoarele conditii: produsele trebuie sa fie nedeteriorate, sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa fie insotite de documentele insotitoare, sa aiba eticheta si ambalajul original intact.
Returul se va efectua pe cheltuiala cumparatorului. Returul este organizat de catre cumparator! Produsele care prezinta urma de folosinta excesiva, zgarieturi, loviri, produse incomplete nu pot fi acceptate pentru retur.

Nu se accepta denuntarea unilaterala, returul produselor considerate perisabile conform legislatiei in vigoare, pentru plante si copacei naturali, plante si licheni natural conservat respectiv a produselor pe comanda sau personalizate realizate conform specificatiilor cumparatorului!

Nu acceptam colete trimise prin posta sau cu plata ramburs. Acestea vor fi refuzate si se vor intoarce la expeditor!

Va rugam urmati acesti pasi:

  • trimiteti un email pe adresa contact@artflora.ro, prin care ne anuntati dorinta de a returna produsul/produsele. In acest email specificati numarul comenzii Artflora, produsele pe care doriti sa le returnati, numele detinatorului si contul bancar in care doriti rambursarea banilor. 
  • Produsele trebuie impachetate astfel incat sa va asigurati ca ajung intacte la noi – in cazul in care se deterioreaza la transport nu se poate accepta returul sau se va diminua valoarea rambursata in concordanta cu gradul de deteriorare. Deschiderea coletului retur se face cu inregistrare video pentru probarea oricarui aspect legat de deteriorarea produselor returnate!
  • cumparatorul suporta costurile de retur si  organizeaza el insusi returul coletului catre noi, prin orice firma de curierat doreste ( cu livrare door to door, asadar nu prin Posta Romana cu prezentare la ghiseu).
  • Adresa de retur este: BLUMIN SERV SRL, Cluj, Cluj-Napoca, Calea Baciului nr.47, Hala nr.5, 400230, 0772-249963.
  • In cazul in care sunteti in imposibilitatea colaborarii cu un curier, va rugam luati legatura cu noi pentru a gasi o solutie impreuna. Atentie! costurile de retur vor fi suportate de catre cumparator si variaza in functie de resedinta.

Dupa returnarea produsului, veti primi inapoi banii in termen de 30 zile calendaristice, doar daca se indeplineste conditiile de retur, expuse mai sus.

Blumin Serv SRL poate prelungi acest termen daca n-a intrat in posesia fizica a produsului. Rambursarea sumelor se va face exclusiv in contul indicat de consumator (obligatoriu contul titularului din comanda) prin virament bancar. Blumin Serv SRL nu poate fi considerat raspunzator in cazul in care consumatorul comunica un cont gresit.

Coș

Click AICI pentru un VOUCHER CADOU

Cont

Nu ai cont?

Magazin
0 items Coș
Contul meu
0 Favorite