Politica de Retur

Plasarea unei comenzi confirma citirea si acceptarea acestor conditii.

Vanzatorul declara ca produsele sunt in conformitate cu descrierea din cadrul magazinului on-line. Vanzatorul raspunde pentru conformitatea produselor pana in momentul predarii acestora la transportator. Daca produsul a fost lezat in timpul transportului, cumparatorul trebuie sa faca dovada prin trimiterea de poze relevante in aceeasi zi cu primirea, poze insotite de o copie a documentului de livrare pe adresa contact@artflora.ro. In acest caz, cumparatorului ii vor fi rambursate sumele aferente achizitiei.

Consumatorul are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon,etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OUG 34/2014.

Returul este acceptat in urmatoarele conditii: produsele trebuie sa fie nedeteriorate, sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa fie insotite de documentele insotitoare, sa aiba eticheta si ambalajul original. Returul se va efectua pe cheltuiala cumparatorului. Produsele care prezinta urma de folosinta excesiva, zgarieturi, loviri, produse incomplete nu pot fi acceptate pentru retur.

Nu se accepta denuntarea unilaterala (returul) produselor perisabile (plante naturale) sau a produselor personalizate realizate conform specificatiilor cumparatorului!

Dupa returnarea produsului, veti primi inapoi banii in termen de 30 zile calendaristice, doar daca se indeplineste conditiile de retur, expuse mai sus.

Blumin Serv SRL poate prelungi acest termen daca n-a intrat in posesia fizica a produsului. Rambursarea sumelor se va face in contul platitor prin virament bancar.