Noutăți

Pampas uscat- cum sa-l folosești in decorațiuni.

Iarba Pampas Cortaderia uscata natur PIC e1700817119198

Ai comandat deja Iarba Pampas uscata? Minunat! Aceasta graminee uscata pe numele ei Cortaderia Seluana sau Erianthus, extrem de decorativa, va adauga exotism si o nota de glam spațiului tau.

Cum folosim Pampasul? Iarba uscata vine ambalata in folie de plastic. va recomandam sa o desfaceți in aer liber ( e balcon, terasa sau afara), sa o țineți exact de unde începe firele spicului ( penaj) si sa o rotiți viguros de câteva ori intre palme pentru a ajuta spicul sa își deschidă firele. In acest moment puful excedent va cădea. Spicele se vor deschide pe parcursul a 2-5 zile, la contactul cu aerul cald din interior, si in aceasta perioada se poate ca o parte din puf sa cada in continuare- acest aspect este perfect normal.  Puteți sa le faceți mai pufoase, mai fluffy utilizând un uscător de par, pe căldura cea mai joasa sau puteți sa le expuneți pentru câteva ore la soare direct. Odată ce ai pus Pampasul in poziția finala se recomanda sa le fixezi cu un lac fixativ pentru par.

Cu putina grija, iarba de Pampas uscata va rezista pentru mai multi ani.

Ce decorațiuni poți face cu Iarba de Pampas? Poți sa le așezi pur si simplu intr-o vaza frumoasă decorativa pentru un efect minimalist, poți sa creezi coronițe si decorațiuni de perete luxuriante, poți sa decorezi candelabrul. Pentru nunti si botezuri poți crea minunate decorațiuni cu Pampas care vor încânta audienta.