Coronita paie uscate D25cm

Coronița din paie uscate cu diametrul de cca 25cm – ideala pentru decorațiuni si aranjamente florale pentru toamna, Craciun sau de Halloween.

Diametru: cca 25cm (exterior)

!! Creaza combinatii inedite cu licheni stabilizati !!

9,00 lei

În stoc

Descriere

Coronita paie uscate D25cm

Fiind un produs natural, culoarea poate avea mici variatii de nuante, acest aspect fiind considerat normal. Micile imperfectiuni sunt inerente si acceptate.

Aceaste coronite din paie sunt perfecte pentru confectionarea diferitelor aranjamente. O poti folosi pentru minunate coronite cu tematica de Craciun prin adaugarea unor plante si flori uscate colorate precum Capete Flori colorate, sau lagurus uscat.

Sau poti executa minunate coronite decorative cu flori artificiale pentru Pasti, primavara sau toamna adaugand flori artificiale. capete flori spuma sau verdeata artificiala.

In caz ca vrei sa petreci timp de calitate cu cei mici, poti folosi aceste coronite paie uscate in diferite proiecte educationale si activitati educative pentru gradinita, scolare si nu numai. Impodobitul coronitelor impreuna cu cei mici si implicarea lor in proiecte de arts and crafts le va dezvolta de minune dexteritatea si creativitatea!

Impodobeste-ti casa in orice anotimp si da-i o nota de singularitate cu decoratiuni cu plante uscate sau artificiale! Artflora iti sta la dispozitie cu o multitudine de produse si accesorii craft.

Informații suplimentare
Ambalare

buc

Material

plante uscate

Culoare

natur

Related products