Feriga stabilizata MING verde forest 60cm

Feriga stabilizata ideala pentru panouri si tablouri vegetale, decoratiuni pentru nunta si botez, martisoare, buchete florale.

Greutate: cca 70-100gr
Lungime: cca 60cm
Culoare: verde forest, verde cald

Nota: greutatea si dimensiunile sunt variabile si au nota exclusiv informativa. Fiind produs natural, caracteristicile produsului pot varia usor in functie de fiecare lot.

Pentru tablouri cu plante stabilizate va recomandam si acest Muschi plat conservat in cantitate ideala pentru proiecte de mici dimensiuni.

*culoarea produsului este alterata mai mult sau mai putin de setarile monitorului/ecranului tau si astfel poate fi usor diferita de culoarea reala.

69,00 lei

În stoc

Descriere

Feriga stabilizata MING verde forest 60cm

Feriga Ming, planta conservata ideala pentru creatii decorative: tablouri, panouri vegetale, aranjamente florale sau a altor decoratiuni pentru nunti sau pentru acasa.

Fiind un produs natural, culoarea poate avea mici variatii de nuante, acest aspect fiind considerat normal. Micile imperfectiuni sunt inerente si acceptate.
Va rugam sa retineti ca in anumite circumstante (caldura si/sau umiditate crescuta) culoarea se poate transfera pe suprafetele cu care vine in contact.
In conditii optime de pastrare, plantele noastre raman frumoase pentru mai muti ani. Va rugam sa respectati urmatoarele:

-fara udare
-nu le atingeti repetat, acestea fiind fragile si nu cresc inapoi
-nu le expuneti la lumina solara directa pentru mai mult timp
-nu le amplasati langa surse de caldura sau aer conditionat
-umiditate recomandata este de sub 70%

Informații suplimentare
Culoare

verde

Ambalare

set

Amplasare

Interior

Material

plante conservate

Related products