Feriga stabilizata tiki verde forest

Crenguțe feriga stabilizata Tree Fern, prin absorbție capilara, ideal pentru panouri si tablouri vegetale, decorațiuni pentru nunta si botez, mărțișoare, buchete florale.

Greutate: cca 70-100gr
Lungime: cca 60-70cm
Culoare: verde cald

Nota: greutatea si dimensiunile sunt variabile si au nota exclusiv informativa. Fiind produs natural, caracteristicile produsului pot varia ușor in functie de fiecare lot.

Pentru tablouri cu plante stabilizate va recomandam si acest Mușchi plat conservat in cantitate ideala pentru proiecte de mici dimensiuni.

*culoarea produsului este alterata mai mult sau mai puțin de setările monitorului/ecranului tau si astfel poate fi ușor diferita de culoarea reala.

75,00 lei

În stoc

Descriere

Feriga stabilizata tiki verde forest

Feriga stabilizata, feriga conservata, plata conservata pentru creatii decorative: tablouri, panouri vegetale, aranjamente florale sau a altor decoratiuni pentru nunti sau pentru acasa.

Fiind un produs natural, culoarea poate avea mici variatii de nuante, acest aspect fiind considerat normal. Micile imperfectiuni sunt inerente si acceptate.
Va rugam sa retineti ca in anumite circumstante (caldura si/sau umiditate crescuta) culoarea se poate transfera pe suprafetele cu care vine in contact.
In conditii optime de pastrare, plantele noastre raman frumoase pentru mai muti ani. Va rugam sa respectati urmatoarele:

-fara udare
-nu le atingeti repetat, acestea fiind fragile si nu cresc inapoi
-nu le expuneti la lumina solara directa pentru mai mult timp
-nu le amplasati langa surse de caldura sau aer conditionat
-umiditate recomandata este de sub 70%
-nu este comestibila

Informații suplimentare
Denumire

Feriga

Inaltime

0-50cm , 50-100cm

Material

plante conservate

Ambalare

1/2 set , set

Related products