Mix Hortensia stabilizata in cutie

Mix Hortensia stabilizata in minunate nuanțe delicate de roz, peach, mov si albastru celest perfecte pentru proiecte de mici dimensiuni: coronițe cu flori uscate, butoniere, lumânări si marturii nunta si botez, bijuterii florale, decorațiuni pentru torturi, .

Gramaj: cca. 10-15gr (fără cutie)
Material: conservat
Amplasare: interior
Conține crenguțe de 5-10cm, de hortensia stabilizata, albita si colorata in nuanțe delicate pastelate, in proporții variabile.

Va recomandam pe lângă aceasta minunata Mix Hortensia stabilizata in cutie si acest delicat buchet de Floarea miresei mix.

49,00 lei

Livrare rapidă!

prin GLS. curier

Gamă variată

de produse in stoc.

Plată în siguranță

Rapid si usor.

Consiliere gratuită.

suntem aici sa te ajutam!

Descriere

Mix Hortensia stabilizata in cutie

Aceste plante stabilizate, Hortensie de calitate superioară, la preturi mici, sunt perfecte pentru confecționarea buchetelor si a altor decorațiuni pentru nunti sau pentru acasă.

Fiind un produs natural, culoarea poate avea mici variații de nuanțe, acest aspect fiind considerat normal. Micile imperfecțiuni sunt inerente si acceptate.
Va rugam sa rețineți ca in anumite circumstanțe (căldura si/sau umiditate crescuta) culoarea se poate transfera pe suprafețele cu care vine in contact.
In condiții optime de păstrare, plantele noastre rămân frumoase pentru mai mulți ani. Va rugam sa respectați următoarele:

-fără udare
-nu le atingeți repetat, acestea fiind fragile si nu cresc înapoi
-nu le expuneți la lumina solara directa pentru mai mult timp
-nu le amplasați lângă surse de căldura sau aer condiționat
-umiditate recomandata este de sub 70%

Informații suplimentare
Ambalare

set

Amplasare

Interior

Culoare

albastru , mov , portocaliu , roz/pink

Material

plante conservate

Related products