Solutie adeziv MossGlue Artflora 1 kg

Cu se lipesc lichenii? Cum se lipesc lichenii? Se foloseste un adeziv special- o solutie semi-lichida de tip aracet, pe baza de apa, pentru a lipi licheni sau muschi conservati pe orice suprafata.
Cum se foloseste: Aplica un strat de 1-5 mm de adeziv cu un spaclu si apoi asterne materialul conservat: licheni sau muschi si apasa bine ca sa te asiguri ca s-au imbibat bine cu solutie. Tabloul/panoul se pune apoi la orizontala pe o suprafata plana pentru 24H pentru a permite adezivului sa se usuce complet.
Nu acoperiti panoul, altfel apa nu se va aevapora iar adezivul nu se va usca!
Va recomandam o temperaturua de minim 12-15 grade Celsius si o umiditate de cca 30-40%. In cazul unei umiditati mai mari adezivul s-ar putea sa aiba nevoie de un timp mai mare de uscare de pana la 48H.

Pune inapoi capacul, astfel incat sa te asiguri ca nu se evapora apa. Daca ti se pare ca s-au format aglomerari de tip bulgarasi, te rog sa sa amesteci compozitia energic pana se uniformizeaza. Acest aspect nu dauneaza eficacitatii solutiei!

Timp de folosire indelungat, aceasta solutie poate fi utilizata mult timp dupa ce ai deschis cutia. In caz ca a trecut ceva timp de la ultima utilizare, si solutia a devenit foarte vascoasa, poti adauga o mica cantitate de apa si amesteca energic, solutia nu isi pierde din proprietati.
Timp de uscare: In aproximativ 24 de ore la orizontala are loc uscarea finala.
Suprafata acoperita: aproximativ 0.7-1 mp
Ideal pentru: decoratiuni interioare, tablouri vegetale, decoratiuni hand-made, aranjamente florale, arts&crafts, DYI etc.

 

 

Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.

În stoc

Descriere

Solutie adeziv MossGlue Artflora 1 kg

Cum se lipesc lichenii? Se foloseste un adeziv pentru licheni si muschi conservati. Artflora iti ofera o gama larga de licheni decorativi vrac, licheni stabilizati en-gros. Pentru orice decoratiuni interioare, tablouri vegetale, decoratiuni hand-made, aranjamente florale.

 

Informații suplimentare
Greutate

1 kg

Culoare

alb

Related products