Sistem auto-udare patrat 30x30cm

Sistem auto-udare patrat 30x 30 cm
Sistemul de auto-irigare ofera plantei o rezerva de apa de pana la 2 luni, flotorul-indicator rosu va arata in permanenta nivelul apei din rezervor.

Folosire: pentru plantarea plantelor naturale in ghivece patrate cu dimensiunea de cca 30x30cm. Recomandare: la baza ghiveciului se aseaza sistemul de auto-udare, urmat de 2-4cm de hidrogranul de ceramica expandata, apoi pamantul si planta aleasa. La final la suprafata solului se asterne scoarta decorativa cu rol nutritiv, protector si de mentinere a umiditatii in sol. Granulele de argila vor absorbi apa in exces, inmagazinand-o pentru planta, astfel apa nu mai balteste si nu mai produce microroganisme.

Atentie! Primele 2-3 luni udarea se face pe pamant – radacinile trebuie sa creasca si sa ajunga pana la rezervorul de apa. Dupa aceasta perioada se alimenteaza rezervorul prin orificiul sistemului pana cand flotorul ajunge in jumatatea de sus. Daca planta da semne ca sufera din cauza lipsei apei, se mai continua udare la suprafata pamanatului pentru inca 2 saptamani.

32,90 lei

În stoc

SKU: ACC002 Categorii: ,
Descriere

Sistem auto-udare patrat 30x30cm

 

 

Informații suplimentare
Ambalare

set

Culoare

negru

Related products